27 d’octubre 2008

Tots junts podem

Fa pocs dies la militància d’ERC Sabadell varem escollir una nova executiva pels propers dos anys. Una executiva molt jove perquè creiem que és la única manera de tirar endavant un projecte il·lusionador per a la nostra ciutat i on ens agradaria poder comptar amb la complicitat de la gent de les associacions veïnals i de les entitats de la nostra ciutat. Algun articulista sabadellenc ens anomenava la candidatura oficialista ¿? No se d’on ho ha tret!!, la nostra voluntat ha estat sempre la de poder comptar amb tothom, i crec que ens n’hem sortit, ja que hi ha persones amb càrrecs orgànics i representatius de diversos corrents interns. Per tal d’anar incorporant més gent al projecte d’Esquerra ens hem presentat a les urnes amb una important renovació, gairebé la meitat dels actuals membres, 5 de 11, són persones que no hi eren presents a l’executiva que es va presentar ara fa dos anys.

Estem orgullosos de ser dels pocs partits polítics que com a mínim mensualment, convoquem a tots els militants i simpatitzants a parlar, a debatre i a consensuar les nostres propostes sobre política municipal, a vegades ens equivoquem i a vegades l’encertem, però considerem que és l’única manera de treballar per que tots ens sentim còmodes amb les iniciatives que impulsem , i creiem que aquests dos propers anys cal continuar fent esforços en reforçar-ne la participació i implicació, com a única manera d’elaborar i difondre les alternatives al govern estancat i sense idees dels partits que dirigeixen la nostra ciutat, PSOE-PP.

No ha estat mai voluntat nostra, ni com a Secció Local ni com a Grup Municipal, a diferència d’altres, de fer de franctiradors, que des de dalt de la muntanya, i sense entrar a contrastar programes i idees, disparen a tot el que es mou. La nostra oposició no aspira a ser demagògica i d’oposició sense altre argument del no pel no. No creiem que ajudi a avançar cap enlloc, no ens oposarem a les poques coses que l’equip de govern fa bé, i criticarem i serem tant contundents com faci falta amb les coses que no ens agradin, i quant tinguem alternatives , si ens deixen, les explicarem.

Esperem també poder treballar aquests dos anys conjuntament amb altres projectes polítics per intentar forçar al canvi de rumb que aquesta ciutat necessita. Volem treballar per una ciutat menys clientalista i mes compromesa amb les persones. En definitiva per una ciutat i per un país més lliure i independent. Esperem poder comptar també amb tu.